Nørre Alle 44A

Denne ejendom er en gammel herskabsvilla fra 1886, som i 2003 blev lavet om til værelsesudlejning, i huset er der 8 værelser. Størrelsen er lige fra 11 kvm til 40 kvm. I det 280 kvm store hus er der fællesstue, fælles køkken, vaskekælder, veranda, cykelskur, 3 badeværelser og meget mere.

Historie
Det hele starter helt tilbage i 1884 hvor Tømrermester O. J. Larsen opføre sit byggeri og i 1937 sælger han så huset videre til familien Berthelsen ind. Her fik familien udgravet et stykke af kælder og dermed blev kælderen udvidet med ca. 60 kvm.

Under anden verdens krig forlyder det at huset blev brugt af frihedskæmpere, her skulle de efter sigende have skrevet breve, holdt møder og udtænkt planer om angreb mod besættelsesmagten.

I 1972 blev der i huset fortaget en større renovering, hvor der kom nyt køkken, nye badeværelser og sænket loftet i stueetageen.

I august 2003 sælger 3. generation af familien Bertelsen, nu hedder de Johansen, huset og hele dens historie til Kasper Villumsen, som nu bruger huset til værelses udlejning. Huset har derefter gennemgået en total renovering hvor alt er blevet renoveret, dog uden at udskifte køkken og badeværelser. Men det hele har fået nye og friske farver, der er blevet lavet skillevægge og fikse finesser rundt omkring i huset.

www.norrealle.dk